Verzenden & Retourneren

Levering & retouren 
 
Number EIGHT rekent voor orders onder €150 in Nederland €6,95 verzendkosten. Bij orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor België en Duitsland rekent Number EIGHT €8,95 voor orders onder de €150. Bij orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor alle andere Europese landen rekent Number EIGHT altijd verzendkosten.
LET OP: Tijdens de sale periode kunnen de levertijden afwijken van de standaard levertijden.  
Number EIGHT maakt voor de verzendingen gebruik van PostNL. Voor meer informatie over PostNL verwijzen wij u naar de website van PostNL 
 
Indien u uw order wilt annuleren kan dit alleen als de order nog niet is verzonden. U kunt dan contact met ons opnemen via de mail [email protected]  Als wij de annulering hebben bevestigd, is de annulering definitief.
 
RETOURNEREN
Als u niet tevreden bent met uw aankoop, is dit uiteraard geen probleem. U heeft het recht bij ons om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. 
De retourkosten zijn voor de klant. Wij adviseren u als u meerdere artikelen wilt retourneren om dit in één retourzending te doen.
 
Let op! SALE ARTIKELEN KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD
 
Stuur uw pakket retour naar onderstaand adres. Voeg altijd een briefje toe met uw naam daarop vermeld.
 
RETOUR ADRES:
Number EIGHT
T.a.v. webshop  
Waterstraat 8 
7001BH Doetinchem
The Netherlands
 
RUILEN 
Indien u bij Number EIGHT een artikel wilt ruilen kan dit binnen 14 dagen. U kunt alleen een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Stuur s.v.p. een mail hierover naar [email protected] 
Zolang de voorraad strekt reserveren we het artikel.
 
IN DE WINKEL
Het product ophalen en retourneren in onze Number EIGHT winkel is gratis.