Verzenden & Retourneren

Levering & retouren 
 
Number EIGHT rekent voor orders onder €150 in Nederland €6,95 verzendkosten. Bij orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor België en Duitsland rekent Number EIGHT €8,95 voor orders onderde €150. Bij orders boven de €150 worden er geen verzendkosten gerekend. Voor alle andere Europese landen rekent Number EIGHT altijd verzendkosten.
LET OP: Tijdens de sale periode kunnen de levertijden afwijken van de standaard levertijden.  
Number EIGHT maakt voor de verzendingen gebruik van PostNL. Voor meer informatie over PostNL verwijzen wij u naar de website van PostNL 
 
Indien u uw order wilt annuleren kan dit alleen als de order nog niet is verzonden. U kunt dan contact met ons opnemen via de mail [email protected]  Als wij de annulering hebben bevestigd, is de annulering definitief.
 
RETOURNEREN
Als u niet tevreden bent met uw aankoop, is dit uiteraard geen probleem. U heeft het recht bij ons om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. 
De retourkosten zijn voor de klant. Wij adviseren u als u meerdere artikelen wilt retourneren om dit in één retourzending te doen.
 
Stappenplan voor het retourneren:
1. Vul het bijgevoegde retourformulier volledig in.
2. Stop de artikelen die u wilt retourneren in een verpakking. 
3. Verstuur het pakket naar onderstaand adres.
5. Na ontvangst van uw pakket wordt het pakket gecontroleerd en zullen wij het bedrag terugstorten. 
 
RETOUR ADRES:
Number EIGHT
T.a.v. webshop  
Waterstraat 8 
7001BH Doetinchem
The Netherlands
 
RUILEN 
Indien u bij Number EIGHT een artikel wilt ruilen kan dit binnen 14 dagen. U kunt alleen een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat. Stuur s.v.p. een mail hierover naar [email protected] 
Zolang de voorraad strekt reserveren we het artikel.
 
IN DE WINKEL
Het product ophalen en retourneren in onze Number EIGHT winkel is gratis.